Zelf uitnodigingen maken

Zelf uitnodigingen maken is een leuke bezigheid en je gasten zullen je persoonlijke inbreng zeker appreciëren. Om zelf uitnodigingen te maken denk je best even na wat je wil vermelden: Voor welke gelegenheid is de uitnodiging? Waar gaat het evenement over? Wanneer worden de gasten verwacht?

Is er een speciale dresscode die gevolgd moet worden?

Als je zelf uitnodigingen gaat maken kies je best voor een papiersoort en een kleur die bij de gelegenheid past. Als je de klassieke kant wil opgaan kies je misschien best voor beige, grijze, of andere lichte kleuren.  Mag het allemaal een beetje stoerder? Dan kan je zelf uitnodigingen maken met fellere kleuren van papier die direct opvallen en de nieuwsgierigheid aanwakkeren of werken met leuke versieringen. Wanneer je begint met zelf uitnodigingen maken, moet je ook even nadenken over hoe de uitnodigingen bij de gasten geraken.

Dit kan bijvoorbeeld met de Post

Wil je liever persoonlijker te werk gaan? Dan kun je de uitnodigingen zelf langs je gasten brengen. Een uitnodiging is altijd leuk om te krijgen maar als men kan genieten van jouw creativiteit is het plezier dubbel zo groot!